Zoeken naar de oorzaak

Symptomen kunnen duidelijke aanwijzingen geven voor de oorzaak van de problemen die u ervaart, maar kunnen ze ook verhullen. Daardoor wordt in de praktijk vaak aan symptoombestrijding gedaan, maar de echte oorzaak niet weggenomen. Met een paracetamol gaat uw hoofdpijn misschien een paar uur weg, maar de echte oorzaak is niet verdwenen.

Huisbezoek (1 uur & twee koppen koffie)

  • Samen inventariseren we de symptomen. Vervolgens gaan we op zoek naar de oorzaken en kijken we of na dit huisbezoek al een diagnose gesteld kan worden of dat verder onderzoek nodig is. 
  • Is de oorzaak helder, dan ontvangt u van ons een recept en kan de behandeling van start. Benieuwd naar onze behandelmethoden? Klik hier. 
  • Als meer onderzoek nodig is, dan hebben onze specialisten verschillende, in onze jarenlange praktijk, ontwikkelde onderzoeksmethoden tot hun beschikking zoals de Salesdoctors Salesscan. Onze specialisten hebben jarenlange praktijkervaring.

De Salesdoctors Salesscan

  • De Salesscan wordt door een specialist in een tijdsbestek van een halve dag uitgevoerd en brengt de huidige situatie in kaart. De Salesscan richt zich met name op de doelstellingen, propositie, communicatie, commerciële activiteiten en organisatie.
  • De resultaten van de Salesscan worden geïnterpreteerd en samen met u wordt het behandelplan opgesteld. Het is per slot van rekening uw organisatie en daarmee uw plan. Door altijd een second-opinion van een andere Salesdoctor op de Salesscan en het behandelplan garanderen we maximale zorg.
  • De verschillende recepten kunnen onderdeel uitmaken van dit plan. Meer weten over de behandelmethoden die we inzetten? Klik hier.