Marco Moen

Specialist CRM

Marco is analytisch, procesmatig en pragmatisch. Centraal staat het ondersteunen van Sales en de processen om hierin succesvol te zijn. In een dynamisch en gezamenlijk project komen tot de juiste oplossingen passend bij organisatie en doelstellingen. Vaak in de vorm van een CRM oplossing, maar regelmatig volstaat een simpelere, effectieve oplossing.

Hij heeft ruime ervaring met projecten in een grote variatie aan branches, waaronder ICT, retail, landelijke en lokale overheid, verzekeringen en MKB, zowel nationaal als internationaal.

Marco Hollemans

Specialist Sales Outsourcing

Marco is recht voor zijn raap. Ziet mogelijkheden en benoemt knelpunten. Kijkt kritisch naar propositie, doelgroep en organisatie. Gaat graag aan de slag met ‘anders verkopen’, laat de organisatie de klant centraal stellen.

Weet voor bedrijven product-markt combinaties te optimaliseren, organiseert vanuit jarenlange B2B salesmanagement ervaring de pijplijn en de lead-optimalisatie voor de onderneming. Marco zorgt ervoor dat resultaten geboekt worden.

Ronald de Jong

Specialist Business Development

Ronald heeft diverse sales, marketing en business development functies bekleed op zowel operationeel als (internationaal) strategisch niveau. Sinds 2009 werkt hij als ZZP-er voor organisaties in het MKB. Hij zet zijn ervaring, expertise en passie in op verschillende vlakken, waarbij ontwikkeling voorop staat.

Ronald heeft een directe aanpak; “hij is hard op de inhoud, maar zacht op de verbinding” dit resulteert in een kritische realistische blik met een positieve instelling die leidt tot oplossingen.

Roel Crooijmans

Specialist Start-ups

Roel is oprichter en mede-eigenaar van een aantal innoverende bedrijven. Een expert op het gebied van strategie ontwikkeling en implementatie strategie. Kennis en expertise op het gebied van “business financiering“ en realiseren van nieuwe business concepten. In lijn met deze dingen heeft hij een goed begrip van het product / dienst innovatie en ontwikkeling, verkoop en marketing van nieuwe proposities.

Patrick Verdoold

Specialist Finance

Patrick zet z’n jarenlange ervaring als adviseur van ondernemers en zijn eigen ondernemerschap in om de ondernemer bij te staan op het gebied van het scherp stellen van het bedrijfsmodel, de organisatie, de financiering en de financiële sturing. Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg. Gaat het niet lekker, blijf dan niet doormodderen maar doe het anders. Denk hierbij vanuit je klant en het groter doel dat je wilt bereiken.