Lean & Sales

13
jan

Efficiënt werken en Lean worden vaak als synoniemen gezien. Bij Lean begint het echter met de klantvraag. De klant heeft een behoefte en op welke manier wordt aan die klantbehoefte voldaan en nog leuker, overtroffen. In het proces om aan die klantvraag te voldoen, wordt inzichtelijk gemaakt welke acties bijdragen aan die klantvraag.

Lean biedt diverse instrumenten die wij toepassen om je sales inspanningen ook effectief te maken. Daarbij werken we vanuit de pijlers Purpose, Proces en People.

ppp-Salesdoctors-lean & sales

Een methode om het inzichtelijk te maken is het toepassen van het Kano-model. Welke inspanningen vormen de basis om aan de klantvraag te voldoen, bij welke inspanningen wordt de klantervaring beter en wat moet je doen om het wow-effect te krijgen?
Kano model - Salesdoctors Lean & Sales
Deel dit bericht: